Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Κλείνει" το δημοτικό σχήμα ο Κώστας Πελετίδης- Ποιοί αναμένεται να πάρουν θέσεις- κλειδιά

"Κλείνει" το δημοτικό σχήμα ο ...

Σε θέσεις-κλειδιά θα αξιοποιηθούν και πρόσωπα εκτός ψηφοδελτίου

Μία εβδομάδα πριν την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ολοκληρώνει σιγά-σιγά τις επαφές του με τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δημοτικό σχήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γνώμη"   ο αριθμός των αντιδημαρχιών θα είναι μειωμένος, δηλαδή κάτω από 9  καθώς θα υπάρξει σύμπτυξη όσων έχουν «συγγενείς» αρμοδιότητες,  ενώ  σε θέσεις-κλειδιά θα αξιοποιηθούν και πρόσωπα εκτός ψηφοδελτίου.

Σημαντικές αρμοδιότητες στο νέο δημοτικό σχήμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα αναλάβουν οι: Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Χρήστος Κορδάς, Παύλος Στάμος, Παναγιώτης Μελάς και Διονύσης Πλέσσας.

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γ. Μπογδανόπουλος,  στην ΑΔΕΠ, ίσως αξιοποιηθεί πρώην δημοτικός σύμβουλος, που δεν πρόσκειται στο ΚΚΕ, ενώ στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης, πιθανότερος φέρεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα, Τάκης Πετρόπουλος. Υπεύθυνος για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αναμένεται ν’ αναλάβει ο πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ο Κώστας Πελετίδης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. σχεδιάζει  τη δημιουργία ειδικού τομέα, που θα αφορά την εμφάνιση της πόλης και προς την κατεύθυνση αυτή, συζητά με γνωστό Πατρινό αρχιτέκτονα, που έχει και διοικητική και δημοτική εμπειρία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις