Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αργυρόπουλος: "Έτοιμοι για το βήμα παραπάνω"

Αργυρόπουλος: "Έτοιμοι για το βήμα ...

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Πάτρας μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Αργυρόπουλος, μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας των «μελανόλευκων», ενώ τόνισε πως η ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω.

Τα… ψέματα τελείωσαν για τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος από χθες επέστρεψε στα… βάσανα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Και μπορεί να υπήρξαν αρκετές αλλαγές στην ομάδα, έξι νέοι παίκτες βρέθηκαν στην «πρώτη», όμως ο αρχηγός, Νίκος Αργυρόπουλος, παρέμεινε στο… πόστο του.

Ο πολύπειρος γκαρντ, έχοντας συμπληρώσει τα 36 του χρόνια, ετοιμάζεται για την 14η του χρονιά στα «μελανόλευκα» και μίλησε στο  για την προετοιμασία, τον ρόλο του εντός της ομάδας, τα φιλικά με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους Αχαιούς φιλάθλους.

Αρχικά, θα ήθελα ένα σχόλιο για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

«Ανυπομονούσαμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις, ώστε να γνωριστούμε οι παίκτες μεταξύ μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι το κλίμα που επικρατεί, το οποίο είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικό. Στις επόμενες προπονήσεις θα δούμε και συγκεκριμένα πράγματα, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Θεωρώ πως θα βρεθούμε σε καλή κατάσταση όταν χρειαστεί».

Ως ο πιο έμπειρος και γηραιότερος παίκτης του ρόστερ, νιώθεις ως… πάτερ φαμίλια του συνόλου;

«Μια σκέψη παραπάνω είναι να προσφέρω την εμπειρία μου στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες όμως, είναι καλοί και έχουν παίξει σε καλές ομάδες και δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα. Μια σκέψη μου, σίγουρα, θα είναι να προσφέρω με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν πιστεύω να συναντήσουμε κάποιο πρόβλημα. Όλα φαίνονται -και είναι- εξαιρετικά παιδιά και θα μπορούν να μπουν στο κλίμα της ομάδας εύκολα».

Οι μεταγραφές δείχνουν πως ο Απόλλων τη νέα σεζόν στοχεύει στο κάτι παραπάνω. Είστε έτοιμοι γι’αυτό;

«Ναι, νομίζω είμαστε έτοιμοι! Με σκληρή δουλειά, με καλή χημεία και τύχη με το μέρος μας τα πράγματα θα πάνε καλά και θα κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας υπάρχουν δύο πολύ δυνατά φιλικά με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πόσο θα βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια;

«Πάντα βοηθάνε τα φιλικά. Έχουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό δείχνει και την οργάνωση της ομάδας, ενώ θα δούμε και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε παίζοντας δυνατά παιχνίδια. Μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν».

Σαν αρχηγός, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Φαντάζομαι κι εκείνοι βλέπουν πως γίνεται μια προσπάθεια από την ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Περιμένουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε, όλοι μαζί, μεγάλες νίκες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports