Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από χθες το πρωί

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εντοπίστηκε η 16χρονή Καλαματιανή, που είχε εξαφανιστεί από χθες και την οποία αναζητούσαν αρχές Ασφαλείας, καθώς από την αρχή υπήρξε ανοικτό το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απαγωγή, κάτι που εξετάζεται.

Η νεαρή εξαφανίστηκε χθες το πρωί και αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας σήμανε συναγερμός. Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν σήμερα η 16χρονη να εντοπιστεί από άνδρες του Λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν, όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, επιβιβαστεί με τον απαγωγέα της σε καράβι με προορισμό την Κω και ενδεχομένως το νησί να αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στον εντοπισμό της βοήθησαν οι κλήσεις που είχε κάνει από το κινητό. Σύμφωνα με τη ίδια πηγή, είναι άγνωστοι οι λόγοι που τη οδήγησαν να φύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει την οικογένεια της.

Η 16χρονη έφυγε χθες το πρωί και το μεσημέρι οι δικοί της ενημέρωσαν την αστυνομία. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της η οποία όπως προαναφέραμε απέδωσε καρπούς. Η 16χρονη είναι καλά στην υγεία της αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένη. Οταν συνέλθει θα εξηγήσει στους αστυνομικούς για ποιο λόγο έφυγε από το σπίτι της.

Αμέσως οι άνδρες του Λιμενικού κράτησαν το κορίτσι ενώ υπήρξε ανθρωποκυνηγητό με τον απαγωγέα που κατάφερε να ξεφύγει.

Η 16χρονη,σύμφωνα με το tharrosnews.gr, είναι καλά στην υγεία της και θα επιστρέψει στην Καλαμάτα, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις