Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην Καλαμάτα από τις 20:00 μ.μ. ως τα ξημερώματα

«2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην Καλαμάτα από τις 2...

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση

Ο Δήμος Καλαμάτας συνεργαζόμενος με όλους τους φορείς της πόλης, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και με την υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, του Νοσοκομείου, της Πυροσβεστικής, του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, και των ταξί, διοργανώνει τη «2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/08/2014 από τις 20:00 μ.μ. ως τα ξημερώματα της Κυριακής στην  Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα ο θεσμός της λευκής νύχτας είναι ένας θεσμός, που εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και στόχο έχει την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων αλλά και την προβολή της πόλης.  Κατά τη διάρκεια της λευκής νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντες σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται ένα σύνολο πρωτότυπων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση καθώς μουσικές σκηνές και άλλα πολιτιστικά  και αθλητικά δρώμενα θα έχουν στηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις