Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Κωστής Μαραβέγιας για ένα μοναδικό μουσικό live στην Πάτρα την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται ο Κωστής Μαραβέγιας για ένα μονα...

Στον προαύλιο χώρο του Ε.Α.Κ. Δημήτρης Τόφαλος, στα Μποζαίτικα -Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους μουσικούς της νεότερης γενιάς.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal) που κατάγεται από την περιοχή του Αγρινίου, ο οποίος μετά τη sold out «μυστική» συναυλία του (amita motion midnight session secret concert) τον περασμένο Ιούνιο στον «Μικρό Πρίγκηπα» και τις sold out του εμφανίσεις στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα επιστρέφει στην Πάτρα και στον πανέμορφο προαύλιο χώρο του Ε.Α.Κ. Δ. Τόφαλος, στα Μποζαίτικα  στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 για μια μοναδική συναυλία.

Αναμένεται να είναι μία ανεπανάληπτη βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, μια ακόμη εκρηκτική live μουσική παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες μια πολύ ανεβαστική και γλυκιά διάθεση!

Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο συμπαθής Κωστής Μαραβέγιας με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της "Λόλας" και πολλά από όσα είπε στις δύο ξεχωριστές βραδιές πέρυσι το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο.

Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή) Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν) Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Προπώληση 10 ευρώ,

(musical, discover, oro antico, Everest).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972807170, 6943268822.

Διοργάνωση Manifest by mojo , Μικρός Πρίγκηπας.

Στον χώρο θα υπάρχουν και καρέκλες.

Πάρκινγκ ελεύθερο για όλους δωρεάν.

*Μετά το τέλος της συναυλίας στον χώρο θα υπάρχουν λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια και θα μεταφέρουν τον κόσμο στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View