Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυγουστιάτικο Αντάμωμα στο Σοποτό

Αυγουστιάτικο Αντάμωμα στο Σοποτό

Αρκετός ο κόσμος που συμμετείχε

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Αυγουστιάτικο Αντάμωμα των απανταχού Σοποτινών. Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρος Κουρής σε συνεργασία με τον πάντα δραστήριο Σύλλογο Σοποτινών και την αρωγή όλων των χωριανών, οργάνωσαν και επιμελήθηκαν μια σειρά εκδηλώσεων που ζωντάνεψαν το όμορφο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων και ανέδειξαν τις ομορφιές του.

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου παρουσιάστηκε το βιβλίο «το Σοποτό» του Σοποτινού συγγραφέα Κ. Μουθούνη, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος στην συνέχεια πραγματοποίησε και τα εγκαίνια του Πολιτιστικού- Ιστορικού Κέντρου στο διατηρητέο Οίκημα «Ντίνου».

Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο Σύλλογος διοργάνωσε  μια πραγματική γιορτή για τους 500 και πλέον «καλεσμένους» του στην Πλατεία του χωριού, με παραδοσιακούς χορούς και εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκαν οι αεικίνητοι υπεύθυνοι του Καφεστιατορίου Βασίλης & Μαρία.

Όταν μάλιστα η . . .  παλαιά φρουρά αποχώρησε –σε αρκετά προχωρημένη ώρα-, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτυ μας νεολαίας του χωριού με μοντέρνα μουσική από τον συντοπίτη dj Kour και χορό που ολοκληρώθηκε ακριβώς μας 7 το πρωί, όταν η καμπάνα του Άι Γιώργη καλούσε μας πιστούς για τον όρθρο!

Τέλος, το Σάββατο το βράδυ, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας πραγματοποίησε το καθιερωμένο «αποχαιρετιστήριο barbeque» στις εγκαταστάσεις του Παραδοσιακού Ξενώνα του χωριού, με την ευχή για «γρήγορο αντάμωμα στις χαρές μας»…..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις