Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς επείγοντα χειρουργικά ιατρεία τις επόμενες μέρες του Αυγούστου το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Χωρίς επείγοντα χειρουργικά ιατρεία τις ...

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εφημεριών

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει για τις επόμενες μέρες στα επείγοντα χειρουργικά ιατρεία στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εφημεριών που κατατέθηκε, από αύριο 19 έως και την 21 Αυγούστου και από 24-31 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Πρέβεζας δεν θα εφημερεύει γενικός χειρουργός.

Μπορεί η Χειρουργική Κλινική να λειτουργεί κανονικά πλην όμως για τις εφημερίες στα επείγοντα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και αυτό λόγω έλλειψης ειδικευόμενων γιατρών που από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις, προκειμένου το Νοσοκομείο της Πρέβεζας να ανταποκρίνεται στις εφημερίες.

Και όλα αυτά μετά τις όποιες θετικές διαβεβαιώσεις του Υπουργείου…!!!

Από την άλλη η προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου στην αναζήτηση γιατρού από άλλα Νοσοκομεία γειτονικών νομών είναι συνεχής.

Έτσι επείγοντα περιστατικά τις παραπάνω ημερομηνίες κατά την εφημερία του Νοσοκομείου προφανώς θα διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Άρτας ή ακόμα και των Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα και με απόφαση που πάρθηκε σήμερα στην Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο, αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου στις 07:30μμ.

«Δεν φεύγουμε εάν δεν καλύψουμε όλες τις ημέρες με χειρουργική κάλυψη το Νοσοκομείο Πρέβεζας» τονίζεται στην ανακοίνωση των εργαζόμενων και καλούν τους πολίτες της Πρέβεζας να δώσουν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις