Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, από Γούναρη έως Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη έως Αγίου Ανδρέου

Πάτρα: Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου στο Ιστορ...

Ο ΕΕΣΠ έχει επιλεγεί ανάμεσα στις 6 πόλεις που θα λειτουργήσουν πιλοτικά τα Α.Κ.Ε

Ο ΕΕΣΠ απέναντι στη λογική των πολυκαταστημάτων - πολυχώρων προβάλει την λειτουργία των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου. Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας τονίζει ότι "Η Πόλη μας, οι αγορές μας, δεν υστερούν σε τίποτα των mall αντίθετα υπερτερούν. Συνδυάζουν τις αγορές, την ψυχαγωγία,, τον περίπατο ανάμεσα σε κτίρια και δρόμους συνδεδεμένα με την ιστορική της διαδρομή.

Αγαπητοί συνάδελφοι:

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, δεν μένουμε παθητικοί απέναντι στην επίθεση για τον αφανισμό μας, συμβάλλουμε στην αναζωογόνηση της Αγοράς.

Ο ΕΕΣΠ έχει επιλεγεί ανάμεσα στις 6 πόλεις που θα λειτουργήσουν πιλοτικά τα Α.Κ.Ε.. Η προσπάθεια θα επιδοτηθεί με 171.429 ευρώ.

Το πρόγραμμα πιλοτικά θα εφαρμοσθεί στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο που θα περικλείεται από Γούναρη έως Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη έως Αγίου Ανδρέου.

Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν:

- Δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση αντίθετα διαφημίζονται και μέσω της προβολής θα αυξήσουν τον Τζίρο τους.

- Δεν χρειάζεται φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.

- Προϋπόθεση να μην βρίσκονται υπό πτώχευση ή εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση, ούτε να εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση καταβληθείσας δημόσιας επιχορήγησης.

- Εξαιρούνται τα franchising - πολυκαταστήματα.

Αγαπητοί συνάδελφοι:

Επειδή η καταληκτική προθεσμία είναι 5/9/2014 παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο  του  ΕΕΣΠ  2610-273257 (κ. Σπύρος  Βάσσος) ή το site του Συλλόγου για ενημέρωση σας και την συμπλήρωση των ειδικών εντύπων.

Θα τηρηθεί προτεραιότητα.

Η ανάδειξη της συγκεκριμένης περιοχής σε ελκυστικό προορισμό, για τους έλληνες και ξένους καταναλωτές, θα δώσει την προοπτική σταδιακής εφαρμογής και σε άλλες εμπορικές περιοχές της Πάτρας (αγορές συνοικιών)."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις