Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βαλκανικό: Οι έφηβοι του Άρη Αγγελόπουλου για την πέμπτη θέση

Βαλκανικό: Οι έφηβοι του Άρη Αγγελόπουλο...

Στα πολλά λάθη στάθηκε και ο Πατρινός ομοσπονδιακός προπονητής

Η Εθνική ομάδα των εφήβων ηττήθηκε με 3-1 από την Τουρκία και έχασε την ευκαιρία να μπει στα μετάλλια  του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βίνιτσα των Σκοπίων. Πλέον η γαλανόλευκη θα παίξει σήμεσα για την τις θέσεις 5-6 με το νικητή του Ρουμανία-Σκόπια.

Οι μικροί του Άρη Αγγελόπουλου προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη που θα τους έδινε την πρόκριση στην τετράδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είχε κερδίσει και την Σερβία, αλλά προδόθηκαν από τα λάθη τους και από την κούραση. Κούραση που φάνηκε στο τέταρτο σετ, όταν μετά το 1-2, έμειναν από δυνάμεις με συνέπεια να έρθει η ήττα.

Όσον τα στοιχεία που η Εθνική δεν πήγε καλά, ήταν τα χαμένα σερβίς, καθώς δόθηκαν στους Τούρκους 21 πόντους με αυτόν τον τρόπο, αλλά και η κακή υποδοχή.

Στα πολλά λάθη στάθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Αγγελόπουλος τονίζοντας τα εξής: «Μας κόστισαν τα πολλά λάθη, ειδικά στο τομέα του σερβίς και υποδοχή. Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια αλλά δεν είχαμε δυνάμεις για μεγαλύτερη διάρκεια και δίκαια χάσαμε».

Τα σετ: 20-25, 17-25, 25-18, 17-25.

ΕΛΛΑΔΑ (Άρης Αγγελόπουλος): Κασαμπαλής 3 (2/3 επιθέσεις, 1 μπλοκ), Κωστόπουλος 15 (13/19 επιθέσεις, 38% υπ-29% άριστες, 2 μπλοκ), Σπυριούνης 17 (16/27 επιθέσεις, 38% υπ – 25% άριστες, 1 μπλοκ), Βουλκίδης 4 (4/9 επιθέσεις), Τουρνάκης 7 (5/10 επιθέσεις, 2 μπλοκ), Γ. Τζιουμάκας 13 (10/27 επιθέσεις, 2 άσους, 1 μπλοκ), Καρασαβίδης (λ-37% υπ – 29 άριστες), Ηλίας, Μηλής 1(1/2 επιθέσεις), Τζιουμάκας 1 (1/3 επιθέσεις), Τσαρκάτογλου 1 (1/1 επιθέσεις).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports