Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Πατούχα για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του

Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου...

Το «ευχαριστώ» προς τους φίλους του και το προσωπικό του Νοσοκομείο

Ένα συγκινητικό μήνυμα που αφορά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πάτρας Χρήστος Πατούχας. Ο κ. Πατούχας ενημέρωσε τους φίλους του ότι βγήκε από το Νοσοκομείο και ευχαρίστησε το προσωπικό της κλινικής για την φροντίδα και την ανθρωπιά τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Τελικά, η περιπετειούλα βαδίζει στο τέλος της. Βγήκα το μεσημέρι από το Νοσοκομείο, ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά! Θέλω, από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Κλινικής για την φροντίδα, την επιστημοσύνη, την ανθρωπιά, την αγάπη που κυριαρχούσαν σε κάθε πράξη τους.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου που με τον οποιοδήποτε τρόπο εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους. Η ευγνωμοσύνη μου είναι απέραντη σε όλους.

Άλλη μια ευκαιρία για όλους μας για να επαναδιαπιστώνουμε την πολύτιμη αξία του Εθνικού συστήματος Υγείας. Τελικά, έχοντες και μη έχοντες, το έχουν το ίδιο ανάγκη και στην κρίσιμη στιγμή θα είναι όλων το καταφύγιο. Να είστε όλοι καλά!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις