Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο Δερβενάκι live το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Στο Δερβενάκι live το βράδυ του Δεκαπεντ...

Μαζί με όλο το επιτελείο του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαικών και δημοτικών ασμάτων με τη γνήσια λαική φωνή, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τραγουδά από μικρό παιδί ενώ παίζει και κλαρίνο, θα εμφανιστεί live αυτή την Παρασκευή 15/8/2014 που είναι η μεγάλη θρησκευτική πανήγυρη για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στο Δερβενάκι στο Αίγιο μαζί με όλο το επιτελείο του.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος φροντίζει να εμφανίζεται συχνά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πέρυσι είχε έρθει στην Αχαΐα το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 στο Σταυροδρόμι της Τριταίας και στα τέλη Αυγούστου 2013 στην Σκουτερά Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος που είναι γεννημένος το 1948, έχει ως γνωστό καταγωγή από την Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα του νομού Ηλείας. Αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως τα κομμάτια «Αμπάρες», «Το προσκλητήριο», «Εσύ ότι πεις», κ.α.

Επίσης θα τραγουδήσει και το "Απορώ με την καρδιά μου" του Γιάννη Πάριου που το λέει εξίσου καλά.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής ήταν στις περασμένες ευρωεκλογές του Μαίου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Β. Πολύδωρα, του Χρ. Ζώη και του Παν. Ψωμιάδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View