Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κάστρο θα εμφανιστεί live στην Πάτρα η Νατάσα Μποφίλιου

Τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κάστ...

Θα παρουσιάσει την μουσική της παράσταση με τίτλο "Πάμε Ξανά"

Έχει απίστευτο ρεύμα στη νεολαία και όχι μόνο και η φωνή και ερμηνεία της είναι μοναδική. Ο λόγος για την 28χρονη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου που αναμένεται να έρθει στην Πάτρα προς το τέλος της καλοκαιρινής της περιοδείας, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, στο Κάστρο για να παρουσιάσει την μουσική της παράσταση με τίτλο "Πάμε Ξανά" των Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Η νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε (ήδη την έχει απολαύσει το κοινό στο Αίγιο), ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View