Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aπόψε στο Λαικό θεατράκι στην οδό Γερμανού στην Πάτρα η "Εποχή των Παγετώνων"

Aπόψε στο Λαικό θεατράκι στην οδό Γερμαν...

Στο πλαίσιο των προβολών της ΚΝΕ για νέα ζευγάρια και ανέργους

Μία αγαπημένη και επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων, την «Εποχή των Παγετώνων – Ιce Age», παραγωγής 2002 και διάρκειας 81 λεπτών, θα προβληθεί σήμερα 13/8/2014 μετά τις 21.00 στο λαικό θεατράκι της οδού Γερμανού και Ηλείας στο πλαίσιο των προβολών από την ΚΝΕ για νέα ζευγάρια και ανέργους.

Την εποχή των παγετώνων, ένα μοναχικό μαμούθ, ένας φλύαρος βραδύποδας και μια τίγρη προσπαθούν να βρουν τους γονείς ενός μωρού, για το οποίο όμως ενδιαφέρεται και μια αγέλη προϊστορικών τίγρεων, ως έδεσμα φυσικά. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι των Κρις Γουέτζ και Κάρλος Σαλντάνα.

Η ιστορία ακολουθεί τρία παλαιολιθικά θηλαστικά που προσπαθούν να επιστρέψουν ένα χαμένο μωρό στους γονείς του.

Η ταινία έγινε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία και ακολούθησαν δύο συνέχειες. Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (Ice Age: The Meltdown) το 2006 και Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) το 2009. Μία τρίτη συνέχεια κυκλοφόρησε το 2012 με τον τίτλο Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (Ice Age: Continental Drift).

Στην «Εποχή των παγετώνων» ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι και Γκόραν Βίσντζικ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture