Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χασισοκαλλιεργητής με σπαθιά και μαχαίρια ΦΩΤΟ

Χασισοκαλλιεργητής με σπαθιά και μαχαίρια ΦΩΤΟ

Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο

Για να βρουν χασισοφυτεία και ναρκωτικά ξεκίνησαν από τη Σάμο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά στην επιχείρηση που έκαναν στην Ικαρία μαζί με συναδέλφους τους από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Κηρύκου βρέθηκαν και μπροστά σε ένα οπλοστάσιο από πυροβόλα και κοφτερά αντικείμενα!

Η επιχείρηση είχε οργανωθεί μετά από πληροφορίες για έναν 43χρονο που κατοικεί σε αγροτική περιοχή στις Ράχες Ικαρίας, ότι καλλιεργεί χασισόδεντρα. Πράγματι, κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν μέσα σε γλάστρες επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,21 ως 0,86 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε, ενώ πάνω του είχε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι του έβαλαν χειροπέδες.

Μέσα στο σπίτι, όμως, βρέθηκαν και δυο κυνηγετικά όπλα με τέσσερα φυσίγγια για τα οποία δεν διέθετε άδεια, αλλά και ένα σπαθί με λάμα μήκους 0,68 εκατοστών, τέσσερα μαχαίρια με λάμες μήκους 0,12 ως 0,25 εκατοστών και τέσσερα στιλέτα! Έτσι, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου όπου οδηγήθηκε ο 43χρονος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις