Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι «έκλεισε» το στόμα της Ρούμπι με 6 εκατ. ευρώ

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι «έκλεισε» το στόμ...

Αποκαλύψεις μετά την αθώωση του πρώην Καβαλιέρε

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να πανηγύρισε την αθώωσή του για την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», όμως ο εφιάλτης για την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου δεν έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με πρώην συνήγορο της Μαροκινής, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα, η τότε ανήλικη που σύχναζε στην πολυτελή βίλα του Καβαλιέρε, φέρεται να πληρώθηκε με 6 εκατ. ευρώ για να μη μιλήσει για τις σεξουαλικές επαφές της με τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Μιλώντας στο πολιτικό περιοδικό l'Espresso, ο πρώην συνήγορος της νεαρής, Ετζίντιο Βερτζίνι, υποστήριξε ότι καταβλήθηκε το ποσό αυτό στην Ρούμπι για να μην καταθέσει κατά του Μπερλουσκόνι.

Άλλωστε, η Μαροκινή σύμφωνα με τις έρευνες είχε πληρωθεί το 2010 με 57.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι επειδή, όπως είχε ισχυριστεί ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ήταν ένα κορίτσι από διαλυμένη οικογένεια που είχε μεγαλώσει με πολλές δυσκολίες. Στο ίδιο επίπεδο φιλανθρωπίας, ο 77χρονος της είχε δωρίσει και 60.000 ευρώ για να ανοίξει ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ρούμπι έλαβε πολλά περισσότερα χρήματα τα οποία κατατέθηκαν σε λογαριασμό του εξωτερικού, σύμφωνα με τον Βερτζίνι.

«Αν ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί θα συνέχιζα να σιωπώ. Όμως τώρα που η αθωωτική απόφαση χρησιμοποιείται ως όπλο για να πληγούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου δε μπορώ να μη μιλήσω. Δε μπορεί ο ιταλικός λαός να πιστεύει ότι οι εισαγγελείς είναι εκτός νόμου», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τόνισε, δε, ότι η Ρούμπι είχε καταλάβει ότι άρπαζε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της εκείνη τη στιγμή και ήταν αποφασισμένη να βγει κερδισμένη.

«Εγώ της είχα προτείνει τη νομική οδό [δηλαδή να καταθέσει εναντίον του], όμως, κάποιος άλλος της πρότεινε ή της επέβαλε ένα διαφορετικό δρόμο. Τότε ήταν που αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μαζί της γιατί όσα μου προτείνονταν ήταν ενάντια στο δίκαιο», συμπλήρωσε ο Βερτζίνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight