Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναβάλλονται τα γυρίσματα του 8ου κύκλου του “The Big Bang Theory”

Αναβάλλονται τα γυρίσματα του 8ου κύκλου...

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg και Kunal Nayyar, λέγεται ότι στοχεύουν σε σημαντικές αυξήσεις των αποδοχών τους

Η συνεχιζόμενη αποτυχία των διαπραγματεύσεων του CBS με τους πρωταγωνιστές του The Big Bang Theory με αντικείμενο τα νέα συμβόλαιά τους πάει πίσω, και επίσημα πια, την έναρξη της παραγωγής του 8ου κύκλου της σειράς, σύμφωνα με το E! News.

Σε χθεσινή δήλωση της, η εταιρεία παραγωγής Warner Bros. TV αναφέρει “Λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια, η παραγωγή του The Big Bang Theory – που είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα, 30 Ιουλίου – αναβάλλεται”.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg και Kunal Nayyar, λέγεται ότι στοχεύουν σε σημαντικές αυξήσεις των αποδοχών τους, με τους Parsons, Galecki και Cuoco-Sweeting να ζητούν γύρω στο 1 εκατ. δολάρια το επεισόδιο.

Το CBS, που έχει επίσημα αποφασίσει να προβάλλει τη σειρά για τρεις ακόμη σεζόν, μέσω της Διευθύντριας Ψυχαγωγίας Nina Tassler, φαίνεται αισιόδοξο για την έκβαση των διαπραγματεύσεων. “Αυτές οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να λύνονται μαγικά με τα χρόνια” λέει η ίδια.

Τα καλά νέα για τους φαν είναι ότι αν και τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει αλλάξει… προς το παρόν. Οπότε υπομονή μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight