Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία κάνουν τις διακοπές τους στο Ιόνιο

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία κάνουν τ...

Λίγο ταλαιπωρημένος πάντως φαίνεται στις φωτογραφίες ο Κωνσταντίνος

Από τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου πελάγους και τις καταπράσινες περιοχές των νησιών του ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους ο τέως βασιλέας Κωνσταντίνος και η Δανέζα σύζυγος του Άννα Μαρία, απολαμβάνοντας τις θαλάσσιες βόλτες τους με το σκάφος τους, την παραδοσιακή «Αφρόεσσα».

Όπως έγραψε το gossip-tv.gr, ήδη από το Πάσχα το ζευγάρι βρίσκεται στη μόνιμη κατοικία του, στο Πόρτο Χέλι κι από εκεί συχνά -πυκνά κάνει εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στις αρχές Ιουλίου με την «Αφρόεσσα», ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με πρώτο σταθμό τη Ζάκυνθο και επόμενο την πανέμορφη Κεφαλονιά.

Το ταξίδι τους, όπως ανέφερε το Hello συνεχίστηκε στην Ιθάκη και τη Λευκάδα και πιθανόν θα έφτανε και πιο ψηλά τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Ειδικά την Κεφαλονιά ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία την έχουν ξανεπισκεφθεί όπως και ο γιος τους Νικόλαος με την Τατιάνα, πριν παντρευτούν, το καλοκαίρι του 2005 και μάλιστα τότε είχαν θεαθεί να βολτάρουν και να κάθονται για το ποτό τους αλλά και για πρωινό σε γνωστά στέκια της παραλιακής οδού της Σάμης κάτω από το πρώην ξενοδοχείο "Το Κάστρο".

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία  επιθυμούν να ξεκουραστούν, να γευτούν την ηρεμία της φύσης και το κυριότερο ν' απολαύσουν τα μπάνια τους στα υπέροχα καθαρά πρασινογάλαζα νερά του Ιονίου. Πάντως ο Κωνσταντίνος αν και με καλοκαιρινή περιβολή και το αντιανεμικό καλοκαιρινό μπουφάν, έδειχνε στις φωτογραφίες κάπως ταλαιπωρημένος!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight