Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πατρινός ναυτιλιακός πράκτορας Γιώργος Τελώνης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πατρινός ναυτιλιακός πράκτορας Γιώργος...

Στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι

Νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας αναδείχθηκε ο Πατρινός Γιώργος Τελώνης που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, γι’ αυτό και δεν υπήρξε καμία απώλεια, αφού πήρε τις ψήφους και των 9 μελών της Λιμενικής Επιτροπής, όπως αναφέρει το σάιτ aixmi-news.gr.

Ο Γιώργος Τελώνης είναι πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας και γνωστός Ναυτιλιακός Πράκτορας. Από καιρό τώρα κυκλοφορούσαν φήμες ότι θα εκλεγόταν πρόσωπο από την Πάτρα στην θέση του Προέδρου του Λ.Τ. Αιτωλοακαρνανίας, που από τη μια έκαναν λόγο για τον αναπληρωματικό του παραιτηθέντος Β. Λουκόπουλου, Αλέξ. Κονδύλη και από την άλλη για τον κ. Τελώνη, επειδή ως επιχειρηματίας και μάλιστα του τουριστικού τομέα, θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση.

Επίσης όπως προσθέτει το aixmi-news.gr, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα και η φήμη ότι τη θέση του προέδρου θα διεκδικήσει ο εφοριακός Γ. Δάλλας, ο οποίος θα αντικαθιστούσε τον κ. Λουκόπουλο. Όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσισε να αφήσει τη σύνθεση ως έχει και να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής προέδρου, που ανέδειξε τον Γιώργο Τελώνη.

Από δω και στο εξής αυτό που αναμένεται, είναι η διεκπεραίωση μιας σειράς ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας και κυρίως την πόλη του Μεσολογγίου, αφού η περιοχή του λιμανιού είναι «καζάνι που βράζει», τόσο σε ότι αφορά τη μαρίνα, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα με την ανάπτυξή του και την κατεύθυνση στην οποία πρέπει αυτή να στραφεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις