Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ευχαριστεί Τσούκαλη και Νταβλούρο - ΔΕΙΤΕ γιατί

Πάτρα: Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ευχαριστ...

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ

Η Π.Γ.Ε. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως τους βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Αθανάσιο Νταβλούρο και Νικόλαο Τσούκαλη, για το άμεσο και απεριόριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν στο θέμα της νομιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου μας.

Μόλις ενημερώθηκαν και αντιλήφτηκαν το άδικο και άτοπο της διάταξης που επιβάλλει στο σωματείο μας τεράστια χρηματικά πρόστιμα για την διατήρηση των εγκαταστάσεών μας, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το Υπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ από το 1972 , αμέσως συνέταξαν και κατέθεσαν σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο από κοινού τροπολογία, με σκοπό να αρθεί η αδικία σε βάρος του σωματείου μας, ώστε να δοθεί το γήπεδό μας για χρήση στην νεολαία της Πάτρας, χωρίς κανένα πρόστιμο, όπως άλλωστε γίνεται με όλα τα άλλα γήπεδα που έχουν επιχορηγηθεί και εγκριθεί από τις υπηρεσίες της ΓΓΑ.

Τέτοιες άμεσες ενέργειες των βουλευτών μας, που έχουν ως στόχο την βελτίωση των συνθηκών άθλησης της νεολαίας μας και την ακώλυτη πρόσβαση αυτής στους αθλητικούς χώρους αξίζουν δημοσίου επαίνου.

Το σωματείο μας συγχαίρει τους κ.κ. Νταβλούρο και Τσούκαλη για την ευαισθησία που επέδειξαν στο εν λόγω ζήτημα και την αμεσότητα των ενεργειών τους, τους επαινεί για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον πού επέδειξαν για το καλό της νεολαίας μας και ευχόμαστε να βρει μιμητές η προσπάθειά τους, τόσο σε επίπεδο Αχαΐας όσο και Πανελλαδικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports