Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η ποδοσφαιρική ομάδα Αμπελώνα Πύργου θα τιμήσουν τον Γιώργο Καραγκούνη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η ποδοσφαιρι...

Αυτό το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 μετά τις 20.00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα "Αγία Παρασκευή" και η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα, περιοχή που ανήκει στον Δήμο Πύργου και βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Πύργου – Οινόης, το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00 θα βραβεύσουν τον ποδοσφαιριστή της εθνικής μας ομάδας, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από την Ηλεία.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Πατρίς, ο Πολιτιστικός σύλλογος και η τοπική ομάδα του Αμπελώνα θα τιμήσουν τον μεγάλο πρεσβευτή… του χωριού τους, που τίμησε και δόξασε την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και όχι μόνο…  έχοντας σωρεία διακρίσεων. Τον παίκτη-μεγαλείο που πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό και μοχθούσε για τη νίκη.

Ο σπουδαίος άσος του ποδοσφαίρου και άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Αθηνών, του Παναθηναϊκού, της Ίντερ, της Μπενφίκα και της Φούλαμ θα τιμηθεί στην πλατεία του χωριού του (η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου), εκεί όπου μεγάλωσε και κλότσησε… για πρώτη φορά «την στρογγυλή θεά», προτού ξεκινήσει για την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Θα τον τιμήσουν οι συγχωριανοί του, ως ελάχιστη τιμή, σε όσα έχει προσφέρει στο  Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης στα 37 του χρόνια σήμερα, ήδη μετά το πέρας του Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι σταματά να αγωνίζεται με την εθνική μας ομάδα που υπηρέτησε επάξια για πολλά χρόνια.

Η συγκεκριμένη ξεχωριστή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα και της τοπικής ομάδας, όπως σημειώνει η «Πατρίς», αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι είναι η πρώτη βράβευση για τον "τυπάρα" και αρχηγό της εθνικής, λίγες μόλις μέρες μετά το κλείσιμο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα και της εξαιρετικής  παρουσίας του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports