Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ "καρφώνει" το καραμανλικό μπλοκ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ "καρφώνει&quo...

Με μια γραπτή δήλωση

Ο Γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας «αδειάζει» τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη δήλωση του ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ομόφωνα αποδοκιμάζει τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για τις πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποίες καταφέρετο κατά της Δικαιοσύνης.

Με μια γραπτή δήλωση το κ. Ρήγας όχι μόνο διαψεύδει τον κ. Παυλόπουλο αλλά «καρφώνει» εμμέσως πλην σαφώς το λεγόμενο «Καραμανλικό μπλοκ» ότι παραχαράσσει την αλήθεια και τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή για τα greek statistics.

«Πρώτον δεν ήμουν παρών στην Επιτροπή το χρονικό διάστημα που συζητήθηκε η πρόταση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αφορούσε στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου και επομένως δεν συμμετείχα στη συζήτηση και στην ψηφοφορία. Δεύτερον όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αναστάσιο Νεράντζη, η σχετική απόφαση της επιτροπής δεν έχει ακόμα συνταχθεί και επομένως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα» αναφέρει ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει με νόημα…
«Από το περιεχόμενο της διαρροής γίνεται φανερό ότι κάποιοι επιμένουν να παραχαράσσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics και για την τραγική κατάσταση που έφεραν την οικονομία με αποτέλεσμα την αναγκαστική είσοδο της χώρας στο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις