Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνουν 7 Αυγούστου στις Πατρινές αίθουσες οι Τζόνα Χιλ και Τσέινινγκ Τέιτουμ με το "22 Jump Street"

Καταφθάνουν 7 Αυγούστου στις Πατρινές αί...

Η νέα τους διασκεδαστική περιπέτεια "έσκισε" στα Αμερικάνικα ταμεία

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της στις Αμερικάνικες αίθουσες όπου είχε επιτυχημένη πορεία με εισπράξεις πάνω από 185 εκατομμύρια δολάρια, η κωμική περιπέτεια «22 Jump Street» σε σκηνοθεσία των Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ καταφθάνει στις Ελληνικές αίθουσες, από την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, σε διανομή της εταιρείας Feelgood.

Μετά την 1η επιτυχημένη μεταφορά της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του 1987, «21 Jump Street» στη μεγάλη οθόνη, οι απολαυστικοί Jonah Hill και Channing Tatum επιστρέφουν στους ξεκαρδιστικούς ρόλους των δυο γκαφατζήδων αστυνομικών. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι ιδανικοί για την περίπτωση Phil Lord και Chris Miller (Βρέχει Κεφτέδες)  ενώ αυτή τη φορά η ιστορία δεν διαδραματίζεται σε ένα λύκειο όπως στην ταινία του 2012 αλλά στο πανεπιστήμιο.

Το «22 Jump Street» έχει όλα τα φόντα για να είναι μία ακόμα γνήσια διασκεδαστική αστυνομική κωμωδία και βγαίνει στις αίθουσες, την πιο κατάλληλη περίοδο, το καλοκαιράκι που ο θεατής αποζητά ένα ανάλαφρο, διασκεδαστικό κινηματογραφικό δίωρο.

Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Schmidt (στο ρόλο ο Jonah Hill που φέτος προτάθηκε για το Όσκαρ β’ ανδρικού για τον «Λύκο της Wall street») και ο Jenko (ο γόης Channing Tatum) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση.

Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Έτσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Εκτός των Τζόνα Χιλ και Τσέινινγκ Τέιτουμ (θα τον δούμε τη νέα χειμερινή περίοδο σε δραματικό, αποκαλυπτικό ρόλο στην ταινία «Foxcatcher») παίζουν ακόμα στο φιλμ «22 Jump Street», οι  Peter Stormare, Wyatt Russell, Amber Stevens, Jillian Bell και ο Ice Cube.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street» έπαιζε την δεκαετία του ’80 ο Τζόνι Ντεπ, σε έναν από τους πρώτους ρόλους του που τον έκαναν δημοφιλή.

*H ταινία αναμένεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture