Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί θα σκηνοθετήσει τον σύζυγο της, Μπραντ Πιτ στο φιλμ «By the Sea», στην κοντινή Μάλτα

H σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί θα σκηνοθε...

Οι δύο σταρ που είναι και σύντροφοι στη ζωή, ξανασυνεργάζονται στην μεγάλη οθόνη δέκα χρόνια μετά το "Mr & Mrs Smith"

Mε επίσημη δήλωσή της η σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι θα αναλάβει να σκηνοθετήσει η ίδια το φιλμ με τίτλο «By the Sea», όπου το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι θα συμπρωταγωνιστήσει ξανά μαζί με τον 50χρονο Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετά το περιπετειώδες φιλμ «Mr. & Mrs. Smith», όπου και είχε μπλεχτεί και το ειδύλλιο τους.

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr, σε συνέντευξή της στην Αμερικανική εφημερίδα USA Today τον περασμένο Μάιο, η 39χρονη Αντζελίνα Τζολί που είναι κόρη του παλαίμαχου Αμερικανού ηθοποιού Γιον Βόιτ, άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζουν μία ταινία από κοινού με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ και φυσικά τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης  πήραν φωτιά. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που γύρισαν το «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ», την ταινία που στάθηκε η αφορμή να είναι μαζί και στη ζωή αλλά από τότε το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη. Μέχρι σήμερα.

Η ταινία με τίτλο «By the Sea», με παραγωγούς την εταιρεία του Πιτ, Plan B και το στούντιο της Universal και τοποθεσίες γυρισμάτων το νησί Γκόζο στη Μάλτα, στη Μεσόγειο και πάνω από όλα, σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα την Αντζελίνα Τζολί, είναι πλέον έτοιμη να πάρει μπροστά προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών του πιο διάσημου Χολυγουντιανού ζευγαριού σήμερα.

Αν όλα ήταν εικασίες μέχρι τώρα, μία δήλωση της Τζολί πριν λίγες μέρες ήρθε να επιβεβαιώσει ότι, ναι, η ίδια θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω τη σχέση μου με την ομάδα της Universal, τώρα που ολοκληρώνω το ''Unbroken'' και ξεκινώ γυρίσματα στο “By The Sea”. Η Ντόνα και τα υπόλοιπα παιδιά στο στούντιο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για να καταφεύγουν όσοι θέλουμε να διηγούμαστε ιστορίες, κι ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το πάθος και την συνεχή υποστήριξη που μου παρέχουν ως σκηνοθέτη...».

Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την ιστορία του «By the Sea». Η Αντζελίνα Τζολί (στις δηλώσεις της στην USA Today) είχε μιλήσει για μία ταινία «μικρού μεγέθους και προϋπολογισμού».

«Θα είναι κάτι μικρό και πειραματικό. Κάτι που θα γυριστεί στην Ευρώπη. Κάτι στο στυλ του Κασαβέτις. Δε θέλουμε πολλά πράγματα για να το πραγματοποιήσουμε».

Το σάιτ flix.gr θυμίζει ακόμα ότι πριν από έναν μήνα περίπου το ζευγάρι είχε περάσει 36 ινκόγκνιτο ώρες στην Μάλτα και συνεργάστηκε με τον Όλιβερ Μάλια, της εταιρίας παραγωγής Pellikola, ώστε να βρουν τις τοποθεσίες που χρειάζονται για τα γυρίσματά τους. (Ο Μάλια είναι ο υπεύθυνος ρεπεράζ των γυρισμάτων του σήριαλ «Game of Thrones» στην Μάλτα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight