Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ελληνικά ονόματα στην Χολυγουντιανή περιπέτεια "Ηρακλής 3d" που παίζεται με επιτυχία στην Πάτρα - Εμφανίζεται και η Τόνια Σωτηροπούλου

Ελληνικά ονόματα στην Χολυγουντιανή περι...

Τον Ηρακλή - Ντουέιν Τζόνσον πλαισιώνουν πολλοί καλοί ηθοποιοί

Παρότι η Πάτρα τα σαββατοκύριακα πλέον ψιλοαδειάζει λόγω του ότι πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού και οι περισσότεροι αναζητούν οάσεις δροσιάς και ξεκούρασης σε κοντινά παραλιακά μέρη, εν τούτοις η θεαματική περιπέτεια (παίζεται και 3d) «Ηρακλής» με τον 42χρονο Καλιφορνέζο μυώδη ηθοποιό και πρώην παλαιστή Ντουέιν The Rock Τζόνσον φαίνεται ότι τα πήγε ικανοποιητικά από πλευράς κίνησης εισιτηρίων στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων όπου προβάλλεται σε 3 μάλιστα αίθουσες, από την περασμένη Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014.

Την διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία  UIP. Στην Βόρειο Αμερική βέβαια όπου βγήκε την περασμένη Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014, ο «Ηρακλής» με το έντονα ελληνικό, μυθολογικό θέμα (στην ταινία γίνεται αναφορά και στα βασίλεια της Αθήνας και της Θράκης, ωστόσο τα γυρίσματα δεν έγιναν στη χώρα μας) δεν τα πήγε όπως όλοι περίμεναν και ήρθε 2ος σε εισπράξεις με 29 εκατομμύρια δολάρια, πίσω από την περιπέτεια «Lucy» με την σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον που έπιασε τα 44 εκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια όπως έγραψε το σάιτ box office mojo, τα 29 εκατομμύρια του «Ηρακλή» που διαθέτει συναρπαστικές είναι αλήθεια σκηνές μαχών και ένα πολύ καλό καστ ηθοποιών, ιδιαίτερα ποιοτικό (τον βασιλιά της Θράκης υποδύεται ο 74χρονος βετεράνος Άγγλος ηθοποιός Τζον Χερτ) οφείλονται σε ένα βαθμό και στην δημοφιλία του Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος έχει 37 εκατομμύρια θαυμαστές στην σελίδα του στο facebook και πάνω από 7 εκατομμύρια followers στο twitter!

Στην ταινία τον πλαισιώνουν εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως ο Πίτερ Μάλαν που έχει συνεργαστεί με τον Βρετανό σκηνοθέτη Κεν Λόουτς, ο 46χρονος Άγγλος ηθοποιός Ρούφους Σιούελ, ο 71χρονος Ίαν ΜακΣέιν από το Λανκασάιρ της Αγγλίας που έπαιξε το 2011 και στους «Πειρατές της Καραιβικής, οn Stranger Tides», ο Τζόζεφ Φάινς του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ», η Νορβηγίδα Ingrid Bolso Berdal και η Σουηδή Ρεμπέκα Φέργκιουσον καθώς και ο 27χρονος Reece Ritchie στο ρόλο του παραμυθά Ιόλαου.

Aκόμα στο φιλμ παίζει ο 34χρονος Γερμανός ηθοποιός Tobias Santelman στον ρόλο του Ρήσσου αλλά και το γοητευτικό μοντέλο Ιρίνα Σάικ που είναι ζευγάρι με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάντο, οι οποίοι μάλιστα πριν λίγο καιρό έκαναν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά.

Ο Ντουέιν Τζόνσον φωτογραφήθηκε με την Ιρίνα Σάικ που υποδύεται την Μεγάρα, σύζυγο του Ηρακλή, στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου (οι φωτό είναι από την Daily Mail και το σάιτ justjared).

Η έκπληξη για όσους ίσως δεν το γνωρίζουν είναι πως σε μία από τις αρχικές σκηνές της ταινίας κάνει την εμφάνιση της, λέγοντας και μία, δύο ατάκες, το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός από την Ελλάδα που παλεύει να κάνει διεθνή καριέρα, Τόνια Σωτηροπούλου. Η 27χρονη ηθοποιός που έπαιξε και στο «Skyfall», σε μία σύντομη εμφάνιση πλάι στον Ντάνιελ Γκρεγκ, παίζει μία χορεύτρια που μαζί με μία άλλη κοπέλα θαυμάζουν τους μυς και τους άθλους του ημίθεου Ηρακλή!

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι στους σεναριογράφους της ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ο Μπρετ Ράτνερ, είναι και ένα Ελληνικό όνομα, Evan Spiliotopoulos. Πάντως το σενάριο κάνει απλά έμμεσες αναφορές στους περίφημους άθλους του Ηρακλή όπως την λερναία ύδρα ενώ ο Ντουέιν Τζόνσον είναι μέσα στο ρόλο και βγάζει το ρωμαλέο του χαρακτήρα του.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H Tόνια Σωτηροπούλου λίγο πριν το γύρισμα.

H Tόνια Σωτηροπούλου λίγο πριν το γύρισμα.

H Tόνια Σωτηροπούλου λίγο πριν το γύρισμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture