Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος λίγες μέρες πριν τη συναυλία με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, απήντησε στο γιατί διστάζει να παντρευτεί

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος λίγες μέρες...

Σε συνέντευξη του στην Real News

Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν και επιθυμούν στο μέλλον να αποκτήσουν μία δεμένη και όμορφη οικογένεια. Ωστόσο το ερώτημα είναι γιατί δεν παντρεύονται;

Αυτή είναι η απορία όλων όσοι τους συναναστρέφονται αλλά και όσων διαπιστώνουν πως μέρα με τη μέρα η ευτυχία και ο έρωτας του αγαπητού Θεσσαλονικιού στην καταγωγή λαικού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου με το μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ γίνονται όλο και πιο δυνατά ως συναισθήματα! Όπως γράφει το σάιτ gossip-tv.gr, o ίδιος ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έχει ντυθεί γαμπρός και δεν θα δούμε, τουλάχιστον σύντομα, την Υβόννη ντυμένη νυφούλα.

Ο Αντώνης Ρέμος που στο μεταξύ ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση με τον σπουδαίο Ισπανό τραγουδιστή του έρωτα Χούλιο Ιγκλέσιας (στα 71 του χρόνια σήμερα), στο Nammos στην Μύκονο στις 30 Ιουλίου 2014, στην σχετική ερώτηση αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του, απήντησε χωρίς περιστροφές στην εφημερίδα real news.

«Είναι ο άνθρωπός μου η Υβόννη, αυτό μπορώ να σου απαντήσω! Συγκατοικούμε κι είμαστε ερωτευμένοι, περνάμε πολύ καλά μαζί, δεν κάνουμε κάποια σχέδια γάμου -για την ώρα τουλάχιστον- και... όπου μας βγάλει!  Ζούμε σαν παντρεμένοι κι είναι ο άνθρωπός μου, αυτό δεν σας αρκεί, που θέλετε σώνει και καλά να με «ντύσετε» γαμπρό;».

Και συνεχίζοντας, αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έχουν φτάσει οι δυο τους στα σκαλιά της εκκλησίας. «Ξέρεις, με τον γάμο έχω κάποια θέματα... Δεν το βλέπεις γύρω μας πως είναι εχθρός των σχέσεων και τις περισσότερες φορές φθείρει την αληθινή αγάπη; Αλλά παιδιά, ναι, θα ήθελα να κάνω. Θέλω να κάνω μια ωραία οικογένεια!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight