Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας - Γεμάτα τα beach bar - Δείτε ΦΩΤΟ

Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες της ευ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο καιρός σήμερα και αύριο

Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Πάτρας, του Αιγίου και της Ηλείας. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την Κυριακή αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για δυνατές και κυρίως δροσιστικές εξορμήσεις σε κοντινές και πιο μακρινές παραλίες.

Ασφυκτικά γεμάτα και τα beach bar της ευρύτερης περιοχής με ντόπιους αλλα και επισκέπτες να απολαμβάνουν δροσιστικά κοκτέηλ και εδέσματα δίπλα στο κύμα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 28/7, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις