Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Το άκρον άωτον του παραλογισμού στον χώρο του χάντμπολ - Η επιστολή της Ακαδημίας των Σπορ

Πάτρα: Το άκρον άωτον του παραλογισμού σ...

Προς την ΟΧΕ

Την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο σύλλογος της Ακαδημίας των Σπορ προς την ΟΧΕ καταθέτωντας και ατός με την σειρά του τις αντιρρήσεις του για τα τεκταινόμενα που γίνονται στον χώρο του χαντ-μπολ Πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Προς : ΔΣ και ΔΕΠ/ΟΧΕ

Κύριε Πρόεδρε.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις έντονες διαμαρτυρίες διαφόρων σωματείων σχετικά με τα οικονομικά <χαράτσια> που επιβάλατε στους συλλόγους, χωρίς μάλιστα να υπάρχει συλλογική απόφαση των σωματείων, παρά μόνον ορισμένων συμβούλων μελών του ΔΣ της ΟΧΕ, σας διατυπώνουμε και τις δικές μας αντιρρήσεις ως προς την εφαρμογή όλων αυτών των αποφάσεων που ανά ημέρα αλλάζετε και που στην ουσία μόνον κακό κάνουν στο άθλημα μας.

Από την στιγμή που οι οικονομικές οφειλές σας προς τα σωματεία ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, είστε υποχρεωμένοι πρώτα να μας εξοφλήσετε και μετά να βάλετε οποία ‘δήποτε απόφαση <χαρατσιού> επιθυμείτε, αφού πρώτα γίνει διαβούλευση διαμέσου των συλλογικών οργάνων που ο νόμος αναγράφει.

Αντίστοιχα οικονομικά μέτρα έχουν βάλει και άλλες ομοσπονδίες και Λύγκες. Μόνον που εκεί αντίστοιχα αναφέρουν ότι π.χ. το παράβολο του <χαρατσιού> θα πάει για την πληρωμή διαιτησιών, κριτών ή στις Λύγκες από την στιγμή που επιχορηγούνται είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν και παράβολα.

Εσείς μας λέτε, πληρώστε πρώτα και μετά θα δούμε αναλόγως την συμμετοχή που θα σας βάλουμε να παίξετε. Στην δικιά μας περίπτωση σας δηλώνουμε ότι θα κάνουμε δήλωση συμμετοχής στην Β’ εθνική ανδρών και στην Α2 γυναικών, δεν αποδεχόμαστε όμως τα <χαράτσια> οποία ‘δήποτε μορφής. Πως όμως και πότε θα κάνουμε τους προϋπολογισμούς μας να δούμε και εμείς το κόστος;

Προσπαθήσαμε να μαντέψουμε με ποιες ομάδες θα παίξουμε γεωγραφικά για να βγάλουμε το κόστος. Δυστυχώς και αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε, διότι τους ‘’ κανόνες του παιχνιδιού’’ ακόμη και εκεί λάθος μας τους δηλώνετε στην γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων ΟΧΕ 2014-15.

Όταν π.χ. μας δηλώνετε ότι ο ΠΟΚ Έσπερος θα παίξει ταυτόχρονα και στην Α2 ανδρών και στην Β’ εθνική ανδρών ή τις Ελπίδες Πάτρας δεν την έχετε δηλώσει στις ομάδες Β’ εθνικής ή την ομάδα μας των γυναικών δεν την έχετε συμπεριλάβει πουθενά, εμείς τι συμπεράσματα να βγάλουμε;

Κύριοι επειδή όντως το άθλημα μας περνά και αυτό με την σειρά του μεγάλη κρίση και προκειμένου να αποχωρούν ομάδες που η κάθε μια ξεχωριστά έχει την δικιά της ιστορία και θέση στον χώρο, σας καλούμε έστω και την ύστατη ώρα να μας έχετε δίπλα σας και συλλογικά να παίρνετε η κάθε απόφαση, γιατί καταλήγουμε στο οξύμωρο γεγονός, ότι από την στιγμή που μας καλείτε στην ουσία μόνοι μας με τα χρήματα μας να διοργανώσουμε τα πρωταθλήματα, να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ

Α. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports