Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει... επιστροφή στην πολιτική με "όχημα" το όνομα του πατέρα του - "Το τέλος του ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε ακόμα", λέει

Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει... επιστρ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «RealNews»

Το μέλλον του στην πολιτική εξετάζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Αχαίας και γιος του ιδρυτή του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, παρά τις αντίθετες δηλώσεις που έχει κάνει πρόσφατα ο ίδιος.

Οι σκέψεις αυτές έρχονται σε μια στιγμή που Ευάγγελος Βενιζέλος προετοιμάζει τη δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία θα αποφασιστεί στο ιδρυτικό συνέδριο του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «RealNews», συνεργάτες του θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του, όχι όμως και την ακριβή τακτική που θα επιχειρηθεί αυτή.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Παπανδρέου θα αξιοποιήσει ως «όχημα» το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, μέσα από ένα κύκλο ημερίδων και εκδηλώσεων για την επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να εκτιμά πως «δεν ήρθε το τέλος του ΠΑΣΟΚ». Πρακτικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τι θα πράξει ο Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με την Δημοκρατική Παράταξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα αν δεν εγγραφεί στο νέο κόμμα- όπως υποχρεούνται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ- το οποίο θεωρείται ότι είναι και το πιθανότερο, δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις