Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη στο... κινητό σας με "δόλωμα" 850.000 βρετανικών λιρών

Πάτρα - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη στο... κινητό σας...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μαϊμού μηνύματα σε αριθμούς πατρινών κινητών τηλεφών

Μαϊμού μηνύματα σε αριθμούς πατρινών κινητών τηλεφών για δήθεν κέρδη χιλιάδων ευρώ, εστάλησαν σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου 2014. Το μήνυμα αυτό εστάλη και στον αριθμό δημοσιογράφου του thebest.gr.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διαγωνισμό, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου σας υποτίθεται πως κληρώθηκε ως ο πρώτος στην ιστοσελίδα της mobilesamsung.co.uk στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μήνυμα σας καλεί να επισκεφθείτε τον ιστότοπο (αμφιβόλου εγκυρότητας) και να πληκτρολογήσετε τον επισυναπτόμενο κωδικό ώστε να μάθετε τις λεπτομέρειες για να παραλάβετε τα κέρδη σας.

Δείτε στο παρακάτω screenshot το μήνυμα που εστάλη, τα στοιχεία του αποστολέα και το κείμενο που επισυνάπτεται

Εμείς δεν μπηκαμε στην διαδικασία να επισκεφθούμε τον ιστότοπο, καθώς το πλέον πιθανό είναι να ζητηθούν στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού ή ακόμη κι ένα συμβολικό αντίτιμο για να αποδεχτούμε την πίστωση στον λογαριασμό.

Ανάλογη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά οποιουδήποτε έχει δεχτεί ανάλογο μήνυμα, καθώς αντίστοιχα μηνύματα με διαφορετικό περιεχόμενο και για δήθεν διαγωνισμούς έχουν αποσταλλεί και στο παρελθόν, στοχεύοντας σε ανυποψίαστους χρήστες της κινητής τηλεφωνίας που εν τέλει θα πέσουν θύματα ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις