Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Έκτη στην Ευρώπη η Εθνική Ανδρών

Πόλο: Έκτη στην Ευρώπη η Εθνική Ανδρών

Στην αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6

Την έκτη θέση κατέλαβε η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, μετά την ήττα από την Κροατία με 11-7, στην αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6.

Η Εθνική πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βλαχόπουλο και Φουντούλη, ενώ ο Κολόμβος με παίκτη παραπάνω έκανε το 3-1, 2.47΄΄ πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.

Έκτοτε όμως και για περίπου 16 λεπτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν σκόραρε εις βάρος των Κροατών, που με σερί 6-0 προηγήθηκαν 7-3, 4.14΄΄ πριν από τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Γούνας μείωσε σε 7-4 και ο Κολόμβος σε 7-5 για την ελληνική ομάδα 2.24΄΄ πριν την ολοκλήρωση του οκταλέπτου, αλλά ο Μούσλιμ έφερε ξανά την Κροατία στο +3 (8-5), 1.38΄΄ για το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Φουντούλης μείωσε σε 8-6 στο ξεκίνημα του 4ου οκτάλεπτου, αλλά οι αντίπαλοι επανέφεραν το προβάδισμα στα τρία γκολ με τον Γιόκοβιτς. Ο Φουντούλης μείωσε ξανά σε 9-7, αλλά ο Λόντσαρ «έγραψε» το 10-7, 1.15΄΄ πριν από τη λήξη βάζοντας τους τίτλους τέλους υπέρ της Κροατίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports