Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Γυναίκες άνοιγαν με... πλαστική κάρτα διαμερίσματα

Ναύπακτος: Γυναίκες άνοιγαν με... πλαστι...

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (25-7-2014) το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, δυο ημεδαπές γυναίκες Ρομά, ηλικίας 30 και 25 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου εντόπισαν τις δυο γυναίκες στη Ναύπακτο να κατέχουν, μεταξύ άλλων, τα εξής :

Πέντε χρυσά δακτυλίδια,
Δυο μονά χρυσά σκουλαρίκια,
Ένα ζεύγος λευκόχρυσα σκουλαρίκια,
Ένα μονό ασημένιο σκουλαρίκι,
Μια ασημένια αλυσίδα,
Ένα κινητό τηλέφωνο,
Τετρακόσια σαράντα ευρώ,
Δυο πλαστικές κάρτες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα πειστήρια που κατασχεθήκαν είναι μέρος κλοπιμαίων τα οποία οι δυο δράστιδες είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα από δυο διαμερίσματα στην πόλη της Ναυπάκτου.

Για την διάρρηξη των οικιών οι συλληφθείσες χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο τρόπο δράσης, μεταβαίνοντας πρωινές ώρες σε διαμερίσματα, όπου οι ένοικοι απουσίαζαν και με τη χρήση πλαστικής κάρτας απασφάλιζαν τις πόρτες των σπιτιών που ήταν κλειστές, αλλά όχι κλειδωμένες και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο πρόληψης τέτοιων φαινομένων συμβουλεύει τους πολίτες να μην ξεχνούν να προβαίνουν στα στοιχειώδη μέτρα φύλαξης των οικιών τους, κλειδώνοντας τις πόρτες και ασφαλίζοντας τα παράθυρα των σπιτιών, όταν απουσιάζουν ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις