Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίντεο: Πήδηξε πάνω από μια Lamborghini που έτρεχε με 130 χλμ.!

Βίντεο: Πήδηξε πάνω από μια Lamborghini ...

Στο βίντεο εξηγεί, πώς προετοιμάστηκε για το παράτολμο εγχείρημα

Σίγουρα δεν προσφέρεται για μίμηση, όμως το θέαμα είναι μοναδικό. Σουηδός με το παρατσούκλι Al the Jumper (Αλ, ο άλτης) παρέμεινε ατάραχος στη μέση του δρόμου και ενώ κατευθυνόταν πάνω μία Lamborghini Gallardo Spyder με 130 χλμ./ώρα. Κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τον διαλύσει το ιταλικό super car, ο Αl απογειώθηκε και έμεινε στον αέρα όσο χρειαζόταν, για να περάσει από κάτω του η ανοιχτή Lamborghini.

Στο βίντεο εξηγεί, πώς προετοιμάστηκε για το παράτολμο εγχείρημα κάνοντας επιτόπια άλματα πάνω σε ένα κιβώτιο και φορώντας βαράκια, για να αποκτήσει την απαιτούμενη εκρηκτικότητα και αλτικότητα. Τώρα ετοιμάζεται να πετύχει κάτι ακόμη πιο μοναδικό, δηλαδή να «πετάξει» πάνω από δύο αυτοκίνητα στη σειρά, που θα περάσουν με ταχύτητα κάτω από αυτόν.

Ο Al the Jumper ζήτησε να γραφτεί το βίντεο από διάφορες γωνίες, για να αποδειχθεί ότι ήταν γνήσια η προσπάθειά του. Το 2008 είχε κυκλοφορήσει ένα διαφημιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σταρ του ΝΒΑ, Kόμπε Μπράιαντ, που ίπταται πάνω από μία Aston Martin, μία ανάσα πριν τον ακουμπήσει το βρετανικό μοντέλο. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε, ότι το διαφημιστικό σποτάκι της Nike δεν ήταν γνήσιο, αλλά προϊόν επιδέξιου μοντάζ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight