Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση της Αμερικανίδας χορογράφου Rebecca Lazier στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση της Αμερικα...

Η παράσταση άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις

H διάσημη Αμερικανίδα χορογράφος Rebecca Lazier μάγεψε το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουλίου το κοινό της Πάτρας που βρέθηκε στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, για να παρακολουθήσει την μεγάλη χορογράφο και την χορευτική της ομάδα.

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική μορφή άφησε το στίγμα της στον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της πόλης της Πάτρας, το Διεθνές Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, που βρίσκεται ήδη σε φάση ολοκλήρωσής για το 2014, παρουσιάζοντας την παράσταση με τίτλο COMING TOGETHER / ATTICA.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε την ιδιαίτερη, «αέρινη» παράσταση ήταν άνθρωποι του χορού όπως η Τατιάνα Λοβέρδου, στην σχολή της οποίας, το Dancarte η Rebecca Lazier έκανε κι ένα masterclass την περασμένη Τετάρτη, η Ρούλα Μαυριοπούλου, κ.α.

Επίσης την παράσταση που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις παρακολούθησαν και χειροκρότησαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής, ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας Βαγγέλης Πολίτης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων Νίκος Κωστόπουλος, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη, ο Γιώργος Ζεππάτος με την σύζυγο του, ο πολιτιστικός σύμβουλος του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, η Υπεύθυνη παραγωγής του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2014 Κατερίνα Πανταζοπούλου, η Πέπη Ρουμελιώτη του σάιτ beausillage.com, κ.α.

Η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας ήταν και το portal thebest.gr.

Οι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture