Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θωμαή Απέργη - "Το "τσαφ" με την μουσική έγινε όταν ακόμη σπούδαζα στην Πάτρα"

Θωμαή Απέργη - "Το "τσαφ"...

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο φοιτητικό περιοδικό Chillout

Η κούκλα τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη που κατάγεται και έχει μεγαλώσει στην πανέμορφη, αρχοντική Τήνο, φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο και τις μέσα σελίδες του φοιτητικού free press περιοδικού Chillout, στο καλοκαιρινό τεύχος που κυκλοφορεί.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πώς έγινε το «τσαφ» και την γνώρισε και αγάπησε το ευρύ κοινό.

«Το “τσαφ” έγινε όταν ακόμη σπούδαζα στην Πάτρα. Ήμουν σε δύο μπάντες, η μία ήταν η Deep swing και παίζαμε Manus και η άλλη ήταν ένα Trio Jazz. Επειδή η Πάτρα είναι πολύ μικρή πόλη, είχα ήδη αρχίσει τις φωτογραφήσεις και ο κόσμος της με ψιλογνώριζε. Άρχισαν λοιπόν κάποια τηλεφωνήματα από Αθήνα μέχρι που ήρθε η επαφή και η συνεργασία μου με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records».

Όσο για το ποιο ήταν το πρώτο της τζαζ ερέθισμα, η 26χρονη Θωμαή Απέργη και πάλι αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της στην Πάτρα (αν θυμάστε είχε φιλοξενηθεί συνέντευξη και φωτογράφηση της και στο περιοδικό The Best Magazine). «Με το που πήγα στην Πάτρα, έκανε τυχαία μία οντισιόν στην οποία ήρθα σε επαφή κι άρχισα να ακούω Diana Krall και κόλλησα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα επόμενα σχέδια της, η Θωμαή Απέργη ανέφερε στο περιοδικό Chillout πως σε λίγο καιρό βγαίνει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Keep your head up high» που θα συνοδευτεί και από το σχετικό βίντεο κλιπ. Ακόμη όπως είπε, θα πραγματοποιήσει κάποιες επιλεγμένες μουσικές εμφανίσεις με την μπάντα της στη διάρκεια του καλοκαιριού.

*Ξεχωριστή αναμένεται να είναι η συναυλία που θα κάνει στην Τήνο αφιλοκερδώς από προσωπική πρωτοβουλία για το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight