Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρίζα Ναυπακτίας: Στις κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Στέγης Πατρών ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ρίζα Ναυπακτίας: Στις κατασκηνώσεις της ...

Την Τρίτη

Τις κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στη Ρίζα Ναυπακτίας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ .Χρυσόστομος την Τρίτη  22  Ιουλίου, όπου συμμετείχε στην ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της Β’ Περιόδου των Αγοριών  που ξεκίνησε εκείνη την ημέρα, με γενικό σύνθημα «Μαθητές Χριστού».

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν μαζί με τα  παιδιά,  ο Αρχηγός της κατασκηνωτικής περιόδου κ. Ανδρέας Θεοδωράτος, τα στελέχη της κατασκήνωσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χριστιανικής Στέγης Πατρών καθώς και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό που διακονεί εθελοντικά την κατασκήνωση

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Αρχιμ.  π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Ο Μητροπολίτης στην συνέχεια παρουσιάζοντας το σύνθημα της κατασκηνωτικής περιόδου μίλησε στα παιδιά, με απλά, ζεστά και κατανοητά λόγια, για την αξία και την ευλογία που έχει ένα παιδί να ακολουθεί τον Χριστό στην ζωή του και προέτρεψε τα παιδιά να γίνουν πραγματικοί Μαθητές του Χριστού.  Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τέλος και επαίνεσε τους υπεύθυνους της Κατασκήνωσης, τον Αρχηγό κ. Ανδρέα Θεοδωράτο, τον υπαρχηγό, τους ομαδάρχες και όλα τα παιδιά και τους εθελοντές και εθελόντριες με τη βοήθεια των οποίων λειτουργεί η κατασκήνωση. Επιπλέον συνεχάρει τα παιδιά που επέλεξαν να περάσουν το καλοκαίρι τους σε μια χριστιανική κατασκήνωση!

Μετά τον περίπατο στους χώρους της Κατασκήνωσης, καθώς και της Διαχείρισης και του Μαγειρείου, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε το βραδινό γεύμα και έφαγε με τους κατασκηνωτές.

Τα πάνω από τα 110 κατασκηνωτόπουλα με την σειρά τους, μέσα σε ενθουσιαστικό κλίμα, παρουσίασαν σύντομο μουσικό πρόγραμμα στον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις