Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διεκόπη λόγω βροχής, την Τετάρτη το βράδυ η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στο Αίγιο

Διεκόπη λόγω βροχής, την Τετάρτη το βράδ...

Ωστόσο όπως δεσμεύτηκε η ίδια η αγαπητή καλλιτέχνιδα, η συναυλία που ήταν αδύνατον να συνεχιστεί, θα επαναληφθεί την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Την προχθεσινή Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 ο καιρός στο γειτονικό Αίγιο ήταν συννεφιασμένος. Οι εκτιμήσεις ήταν πως θα άντεχε και δεν θα έβρεχε, ωστόσο λίγο αφότου η προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Χαρούλας Αλεξίου ξεκίνησε, έπιασε δυνατή βροχή που μούσκεψε τα πάντα καθιστώντας αδύνατη την συνέχιση (και για λόγους ασφαλείας) της συναυλίας και την παρακολούθηση από τους θεατές που είχαν δώσει δυναμικό παρών.

Έτσι η πολυαναμενόμενη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου μαζί και με τους Nouveau Sextet στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου διεκόπη λίγη ώρα μετά την έναρξή της.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το σάιτ της εφημερίδας Φιλόδημος (απ’ όπου και η φωτό), η αγαπημένη ερμηνεύτρια βγήκε στη σκηνή με...ομπρέλα, ευχαρίστησε τους χιλιάδες φίλους της που γέμισαν τη δυτική πλευρά του γηπέδου και αφού τραγούδησε λίγα τραγούδια, ενημέρωσε το κοινό πως η συναυλία δυστυχώς δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

Έδωσε λοιπόν ραντεβού με το κοινό της Αιγιάλειας για την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014, την ίδια ώρα στις 21.30 και στον ίδιο χώρο. Ευχή όλων πλέον είναι ο καιρός να είναι καλοκαιρινός τότε κι όχι...φθινοπωρινός!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture