Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο δημοφιλής Γιώργος Τσαλίκης καταφθάνει για μία live εμφάνιση στην Πάτρα

Ο δημοφιλής Γιώργος Τσαλίκης καταφθάνει ...

Την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 στον υπαίθριο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος στα Μποζαίτικα

Για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση θα καταφθάσει στην Πάτρα ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής και διασκεδαστής Γιώργος Τσαλίκης την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 στον υπαίθριο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος στο Προάστιο που διαχειρίζεται η ομάδα του πολιτιστικού χώρου «Μικρός Πρίγκιπας» της Πάτρας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Για σένα τα σπάω», «Στην ευχή, στο καλό» αλλά και την διασκευή του «Δεν σου κάνω τον Άγιο», είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στην χώρα μας. Πρόκειται για έναν από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες με πολλούς δίσκους στο ενεργητικό του ενώ είναι γεγονός ότι σε όλες τις live εμφανίσεις του γίνεται χαμός και επικρατεί μεγάλο κέφι. Ο 39χρονος Γιώργος Τσαλίκης που είναι και καλός οικογενειάρχης, διαθέτει ισχυρό κλαμπ θαυμαστών και θαυμαστριών που τον λατρεύουν και τον ακολουθούν παντού.

Αν και ξεκίνησε με την φιλοδοξία να σπουδάσει ιατρική, ο Γιώργος Τσαλίκης στράφηκε τελικά στο τραγούδι. Πέρα από την ερμηνεία και την χαρακτηριστική φωνή του, διαθέτει και χορευτικές ικανότητες. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011, συνεργάζεται με το κέντρο διασκέδασης Caramela, στην Αθήνα όπου και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και την αποθέωση. Την ερχόμενη χειμερινή σαιζόν 2014-2015, αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να συνεργαστεί και να κάνει μια νέα αρχή σε ένα νέο χώρο, το Central 22 έχοντας στο πλευρό του τον λαικό τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη, που είναι γιος του αξέχαστου Μιχάλη Μενιδιάτη, σε ένα καλλιτεχνικό σχήμα που σίγουρα θα τύχει της προσοχής του κοινού.

Από τα πιο τελευταία τραγούδια του – επιτυχίες είναι το «Είμαι μία χαρά», σε μουσική του Νίκου Τερζή ενώ τους στίχους έχει γράψει η Ηρώ Τριγώνη. Στα φωνητικά συμμετέχει η Κατερίνα Κυριακού.

Οι πόρτες στο ΕΑΚ Δ. Τόφαλος θα ανοίξουν στις 21.00 και η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 22.30. Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ και 12 ευρώ στην πόρτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View