Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

ΣΟΚ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ και άλλες.. διαδικτυακές φανφάρες

ΣΟΚ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οτι να ναι, από όποιον να ναι...

ΣΟΚ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.. και άλλες τέτοιες φανταζί λέξεις χρησιμοποιούν πλέον οι wannabe δημοσιογράφοι που προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να προκαλέσουν επισκεψιμότητα σε διαδικτυακές κυρίως αναρτήσεις.

Το διαδίκτυο βρίθει ανόητων, υπερβολικών και τις περισσότερες φορές άκυρων "προλόγων" ώστε να προκληθεί η μέγιστη δυνατή αναγνωσιμότητα των άρθρων που κατα καιρούς ἁνεβαίνουν. Τις περισσότερες φορές είναι ασύντακτα κείμενα, όπου η δευερεύουσα πρόταση δεν έχει καμία σχέση με την κύρια. Ενας φανταζί τίτλος και η είδηση είναι έτοιμη να.. "βγεί από τον φούρνο".

Στην εποχή που το facebook, το twitter και τα.. "ότι να ναι" blogs αναρτούν ότι να ναι, από αμούστακα παιδάκια που δηλώνουν δημοσιογράφοι αλλά ακόμη και δημοσιογράφους που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους ή κάνουν λάθη εξαιτίας της ιδιαιτερότητας (ταχύτητας) του διαδικτύου, είναι μάλλον αναγκαίο κακό να διαβάζουμε ότι να ναι...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις