Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Με προσοχή ερευνάται η καταγγελία της γυναίκας για τον βιασμό της μέσα σε αυτοκίνητο - Στον Εισαγγελέα σήμερα ο ένας συλληφθείς

Αχαΐα: Με προσοχή ερευνάται η καταγγελία...

Αναζητείται ένα ακόμα άτομο

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 38χρονος ρομά που συνελήφθη από το Α.Τ. Κάτω Αχαΐας μετά απο καταγγελία 24χρονης από τη Βουλγαρία, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες και όπως αναφέρει η αστυνομία, η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τον συλληφθέντα κι έναν ακόμα 40χρονο, προκειμένου να τη μεταφέρουν στο σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων, από την Κάτω Αχαΐα, όπου και είχαν συναντηθεί σε μαγαζί.

Και οι τρεις έφτασαν μέχρι την περιοχή των Ιτεών, έξω από την Πάτρα, όπου και προμηθεύτηκαν φαγητό κι επέστρεφαν προς Καμίνια για να το καταναλώσουν. Η γυναίκα καταγγέλει ότι στη συνέχεια βρέθηκαν με το όχημα σε ερημική αλάνα, με αποτέλεσμα εκεί ο ένας από τους δύο να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο.

Μετά από έρευνα και την καταγγελία συνελήφθη ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συναυτουργία σε βιασμό, κι όχι για τέλεση πράξης βιασμού.

Ο άνδρας που κατηγορεί η αλλοδαπή ότι τη βίασε και με τον οποίο φέρεται να γνωριζόταν, αναζητείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις