Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεράστια γκάφα αξιωματούχων και διεθνών ΜΜΕ: Μετέδωσαν ότι στην πτήση της Air Algerie επέβαινε η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο

Τεράστια γκάφα αξιωματούχων και διεθνών ...

Την είδηση διέψευσε η ίδια η Μαριέλα Κάστρο Εσπίν

Γκάφα... μεγατόνων από αξιωματούχους και διεθνή ΜΜΕ, καθώς, μέσα στη χιονοστιβάδα εξελίξεων με την εξαφάνιση και συντριβή αεροπλάνου της Air Algerie, αξιωματούχοι χωρών, αλλά και όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι στους επιβαίνοντες βρισκόταν και η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο και κόρη του σημερινού προέδρου της Κούβας, Μαριέλα.

Την είδηση διέψευσε η ίδια η Μαριέλα Κάστρο Εσπίν η οποία βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο κανάλι της Βενεζουέλας TeleSUR και δήλωσε ότι «Είμαι ζωντανή, χαρούμενη και υγιής».

Οι... σωστές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανιψιά του ιστορικού ηγέτη της Κούβας βρίσκεται στην Αβάνα όπου είναι σε εξέλιξη συνέδριο στο Εθνικό Κέντρο Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης του οποίου είναι διευθύντρια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από το υπουργείο Μεταφορών της Μπουρκίνα Φάσο ανακοινώθηκε ότι η Μαριέλα Κάστρο ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης, ενώ όλα τα μεγάλα ΜΜΕ όπως το CNN και το BBC αναπαρήγαγαν την είδηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις