Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλες αλλαγές για την 8η σεζόν του “The Big Bang Theory”

Μεγάλες αλλαγές για την 8η σεζόν του “Th...

Τα χρήματα απ’ ότι φαίνεται θα είναι ένα θεμελιώδες ζήτημα για την ιστορία του The Big Bang Theory.

Τα νέα κυκλοφόρησαν και επιβεβαιώνουν ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα νέα τους συμβόλαια, μόλις δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα σεζόν. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Kaley Cuoco, μία εκ των τεσσάρων βασικών ηρώων, που προσβλέπει σε σημαντική αύξηση των αποδοχών της αλλά και ο χαρακτήρας της στη σειρά απ’ ότι φαίνεται.

Ο Chuck Lorre, εκ των δημιουργών της σειράς, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι σχεδιάζονται μεγάλες αλλαγές για την ιστορία της Penny.

“Η Penny θα έχει ένα ενδιαφέρον ‘άνοιγμα’ φέτος όταν και θα αφήσει την υποκριτική τελικά” είπε ο Lorre. Προφανώς, η Penny αποφασίζει να ‘τραβήξει την πρίζα’ από την βαλτωμένη καριέρα της και να γίνει φαρμακευτικός αντιπρόσωπος, κάτι που φέρνει περισσότερα χρήματα στην ηρωίδα αλλά και περισσότερα προβλήματα με τον σύντροφό της, Leonard “Θα βγάλει χρήματα, κάτι που θα φέρει ανισορροπία στη σχέση τους. Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό, κάτι που η υποκριτική δεν της έδινε”

Και ενώ οι φήμες για τα μη υπογεγραμμένα συμβόλαια και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις έχουν θορυβήσει τους φαν, ο Lorre τους καθησυχάζει “Αυτό θα λυθεί από μόνο του. Είναι τέλεια όλα και θέλω όλοι τους να γίνουν πολύ-πολύ πλούσιοι γιατί κανείς δεν το αξίζει περισσότερο από εκείνους. Θα λυθεί.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight