Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η αποθήκη με τα Κινέζικα προϊόντα παρεμπορίου στο Αγρίνιο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αποθήκη με τα Κινέζικα προϊ...

Το οίκημα ήταν ετοιμόρροπο, λειτουργούσε όμως ως οικία παράλληλα δε ως αποθήκη

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουλίου 2014, με σκοπό την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην περιοχή. Υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς εντόπισαν σε πεζόδρομο στο κέντρο του Αγρινίου ένα σπίτι γεμάτο παράνομα κινέζικα προϊόντα.

Το σπίτι ήταν ετοιμόρροπο, λειτουργούσε όμως ως οικία παράλληλα δε ως αποθήκη.Από την εν λόγω αποθήκη προμηθεύονταν προϊόντα πολλοί αλλοδαποί μικροπωλητέςτης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniovoice.gr, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 8 διπλά κρεβάτια και διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα στερεότητας. Όπως ανέφερε ένας από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, «η σκεπή στηρίζεται με πρόχειρα ξύλινα δοκάρια και είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, θα μπορούσε δε να υπάρξουν πολλά θύματα».

Οι υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου σε συνεργασία με αστυνομικούςπαρακολουθούσαν από το πρωί της Τετάρτης τις κινήσεις ενός Κινέζου, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν υπεύθυνος για τις ποσότητες Κινέζικων προϊόντων που διακινούνται στην πόλη!

Ο 50χρονος Κινέζος οδήγησε εν αγνοία του με το αυτοκίνητό του τους αστυνομικούς στο σπίτι (βλ. φωτογραφίες στο τέλος του θέματος), το οποίο βρίσκεται σε αδιέξοδο πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης. Η υπόθεση «άνοιξε» εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι αστυνομικοί όμως έψαχναν σε άλλο σημείο.

Στο σπίτι βρέθηκαν χιλιάδες αποθηκευμένα παράνομα προϊόντα Κινέζικης προέλευσης. Ο 50χρονος Κινέζος μάλιστα, μετά από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότιβρίσκεται παράνομα στην χώρα από το 2011 και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για την απέλασή του.

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας κάνουν λόγο για «μεγάλη επιτυχία, σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση του παρεμπορίου». Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και χρειάστηκε να γίνουν 3 δρομολόγια ενός υπερφορτωμένου αγροτικού αυτοκινήτου της Υπηρεσίας για να αδειάσει το σπίτι!

Η Υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού πιστεύεται ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Εικάζεται δε ότι ο 50χρονος Κινέζος ανήκει σε κάποιο ευρύτερο δίκτυο διακίνησης λαθραίων προϊόντων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις