Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φιλανθρωπικό αγώνα «αστέρων» διοργανώνει ο Πάπας Φραγκίσκος

Φιλανθρωπικό αγώνα «αστέρων» διοργανώνει...

«Διαθρησκειακός Αγώνας για την Ειρήνη»

Ένας μεγάλος αριθμός αστέρων του ποδοσφαίρου απ΄ όλο το κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Λιονέλ Μέσι θα συμμετάσχουν σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει ο Πάπας Φραγκίσκος την 1η Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες Τύπου του Βατικανού.

Ο «Διαθρησκειακός Αγώνας για την Ειρήνη», όπως ονομάστηκε, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης και εκτός του Μέσι έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος παίκτες όπως οι Τζανλουίτζι Μπουφόν, Αντρέα Πίρλο, Σάμουελ Ετό, Γιούτο Ναγκατόμο καθώς και πρώην ποδοσφαιρικοί αστέρες, όπως οι Ζινεντίν Ζιντάν, Ρομπέρτο Μπάτζο και Χαβιέρ Ζανέτι.

Ο Ζανέτι, που αποσύρθηκε τον Μάιο από την ενεργό δράση, ήταν αυτός ο οποίος πρότεινε τη διεξαγωγή ενός αγώνα που θα ένωνε τους ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών, στη συνάντησή που είχε πέρυσι με τον Πάπα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, ανακοίνωσε το Βατικανό. Τα εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση από την Παρασκευή και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα που υποστηρίζουν παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις