Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαβάστε το ένθερμο μήνυμα - χαιρετισμό της Υφυπουργού Πολιτισμού Άντζελας Γκερέκου προς το 33ο Επετειακό Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος

Διαβάστε το ένθερμο μήνυμα - χαιρετισμό ...

Η κυρία Γκερέκου έχει προσκληθεί και στην επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ στις 18/8

Η Κερκυραία στην καταγωγή Υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου κοινοποίησε χθες Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στο προφίλ της στο facebook και στην σελίδα της politicians, μια φωτογραφία του χρήστη Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος, του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και έγραψε ένα ένθερμο σύντομο σχόλιο – χαιρετισμό.

Το κείμενο της συμπαθούς πολιτικού έχει ως εξής.

Καλοκαίρι και Ελληνικά Φεστιβάλ!!!

Ένας σημαντικότατος θεσμός που βοηθά στην προαγωγή πολιτισμού ενώ μέσω της εξωστρέφειας που διαθέτει, ενισχύει τη διαλεκτική σχέση, εξάρει την καλλιτεχνική δημιουργία, εκπαιδεύει, ψυχαγωγεί ....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΑ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Να θυμίσουμε ότι ο κύριος κορμός εκδηλώσεων του φετινού 33ου επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του ιδρυτή και θεμελιωτή του Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλου, θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου 2014 με την παράσταση "Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε" με την Κάτια Δανδουλάκη ενώ η επίσημη πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 18 Αυγούστου 2014 με τους Αριστοφανικούς «Βάτραχους» του Εθνικού Θεάτρου με τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο.

Στην πρεμιέρα έχουν προσκληθεί από τον πολιτιστικό σύμβουλο του Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο να παραστούν τόσο ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας όσο και η Υφυπουργός Πολιτισμού και πρώην ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου.

*Τα εισιτήρια για τους «Βάτραχους» σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίζουν 15 ευρώ και 10 ευρώ τα μειωμένα, φοιτητικά και ανέργων.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture