Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απολύονται τρείς υπάλληλοι του Πανεπιστημίου που είχαν προσληφθεί με παραποιημένους τίτλους σπουδών! - Τι δήλωσε ο Πρύτανης Γιώργος Παναγιωτάκης

Πάτρα: Απολύονται τρείς υπάλληλοι του Πα...

Στον Αντέννα Πάτρας 105,3

Τρεις περιπτώσεις διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών που είχαν προσληφθεί με πλαστά πιστοποιητικά εντόπισε ο έλεγχος που έγινε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών είχε προσληφθεί στο Πανεπιστήμιο μέσω ΑΣΕΠ! Γεγονός που αποδεικνύει ότι ακόμη και μέσω αυτής της αντικειμενικής διαδικασίας υπάρχουν «παραθυράκια» ή τρόποι να παραπλανηθούν οι αρχές.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον νόμο και οι τρεις υπάλληλοι θα απολυθούν. Μάλιστα ένας από αυτούς είναι πολύτεκνος», ανέφερε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ο απερχόμενος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Παναγιωτάκης.

Ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι και οι τρείς περιπτώσεις αφορούν πλαστούς ή παραποιημένους τίτλους σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λυκείου ή και παλιού εξατάξιου Γυμνασίου).

Πρόκειται για περιπτώσεις υπαλλήλων με χρόνια υπηρεσίας στο Πανεπιστήμιο (ένας εξ αυτών 29 χρόνια). Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτάκης πρόσθεσε ότι και οι τρείς προσέφεραν σημαντικό έργο στο ίδρυμα και διακρίνονταν για την εργατικότητα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις