Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο 15χρονος Έλληνας που έκλεψε την καρδιά του Βενγκέρ και μεταγράφηκε στην Άρσεναλ!

Ο 15χρονος Έλληνας που έκλεψε την καρδιά...

Ο Γιώργος Σπανουδάκης

Σε μια κίνηση με στόχο στο μέλλον προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ, που «έκλεψε» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τον 15χρονο σούπερ ταλαντούχο Έλληνα Γιώργο Σπανουδάκη.

Οι «κανονιέρηδες» πρόσφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, κάτι που η Μπαρτσελόνα δεν είχε δικαίωμα να κάνει λόγω της ισπανικής νομοθεσίας. Ο Σπανουδάκης προορίζεται για την ομάδα Νέων της Άρσεναλ, αν και αναμένεται να κάνει κάποιες συμμετοχές και με το ανδρικό συγκρότημα.

Ποδόσφαιρο ξεκίνησε να παίζει στην Ρούσελχαϊμ αλλά οι εμφανίσεις του δεν άφησαν ασυγκίνητη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που τον ενέταξε στις ακαδημίες της για τέσσερα χρόνια.

Σε ηλικία 11 ετών όμως ήρθε η «Μασία» και ο πιτσιρικάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις όπου μυήθηκαν στην τέχνη του ποδοσφαίρου και εκτόξευσαν το ταλέντο τους παίκτες όπως οι Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι.

Οι ικανότητές του έκαναν τους Ίβηρες να τον αποκαλέσουν ως τον επόμενο «Μέσι», ο ίδιος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10 και οι Γερμανοί, που παρακολουθούσαν την εξέλιξή του, τον κάλεσαν στις μικρές Εθνικές τους, όπου μετρά πέντε συμμετοχές με τους Παίδες.

Τη συνέχεια έδωσε η Άρσεναλ που έκανε δικό της ένα αυθεντικό ταλέντο, όμως τη ζητούμενο είναι οι κινήσεις και ο χειρισμός του θέματος εφεξής από την ΕΠΟ, για να μη χαθεί αυτό το κεφάλαιο που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports