Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Και δεύτερο περιστατικό με ασθενή που είχε γεμίσει το στομάχι του με απίστευτα αντικείμενα! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: Και δεύτερο περιστατικό μ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να σοκάρει τον ιατρικό χώρο στη δυτική Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερος ασθενης της Ψυχιατρικής Κλινικής, μεταφέρθηκε απο το νοσοκομείο του Αγρινίου στον Πύργο, έχοντας καταπιεί διάφορα αντικείμενα.

Μετά το πρώτο περιστατικό την περασμένη Δευτέρα, με ασθενή από το Μεσολόγγι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρέθηκε να έχει καταπιεί δεκάδες αντικείμενα όπως ρολόι, κομπολόι, κοσμήματα, βίδες, καρφίτσες και άλλα, υπήρξε και δεύτερο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες έκπληκτοι οι γιατροί αντίκρισαν σε μια ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο ασθενής, να έχει καταπιεί και αυτός αρκετά αντικείμενα. Από αυτά διακρινόταν τουλάχιστον ένα σφουγγάρι και ένα καρφί, ενώ είναι πολύ πιθανό όπως και στο προηγούμενο περιστατικό να υπάρχουν και άλλα αντικείμενα στο στομάχι του.

Στην πρώτη περίπτωση ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου με λαπαροσκοπική μέθοδο, απομακρύνθηκαν κάποια από τα αντικείμενα και είναι πολύ πιθανό την ίδια μέθοδο να ακολουθήσουν οι γιατροί και με το δεύτερο ασθενή. Όπως διακρίνεται και στην ακτινογραφία ο δεύτερος ασθενής έχει καταπιεί διάφορα αντικείμενα μεταξύ αυτών καρφιά και βίδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις