Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νατάσσα Βελιανίτη: Η κουκλάρα που "έκραξε" τα καλλιστεία και η σχέση της με την Πάτρα - ΦΩΤΟ

Νατάσσα Βελιανίτη: Η κουκλάρα που "...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το μοντέλο που εντυπωσιάζει σε κάθε έξοδό του

Το όνομά της είναι Νατάσσα Βελιανίτη. Κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά η Πάτρα την κέρδισε για 4 χρόνια. Οσα χρειάστηκε για να φοιτήσει στη Φιλοσοφική σχολή Πατρών. Εχει ύψος 1,73, διαστάσεις σώματος 85,61,90, μελί μάτια και καστανά μαλλιά. Είναι Υδροχόος στο ζώδιο.
 
Ειναι μια γυναίκα που απλά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ενώ δεν δυσκολεύεται να ρίξει άκυρο, όταν διαπιστώσει πως "το πράγμα πηγαίνει αλλού", στην δουλειά της. 

Η Νατάσσα Βελιανίτη έκανε διάφορα περάσματα από το χώρο της τηλεόρασης με συμμετοχές σε εκπομπές όπως το My Style Rocks κ.α. Μάλιστα είχε αποχωρήσει εν μια νυκτί από το σόου, προκαλώντας αίσθηση με την επιλογή της. Πρόσφατα ανάρτησε μια καυστική αναφορά σχετικά με τα καλλιστεία, μιλώντας για χορηγούς κ.α. που δεν την εκφράζουν, κάτι που επίσης την έκανε να απέχει από μια διαγωνιστική διαδικασία.

Με πρόσωπο ελληνίδας θεάς και κορμί με τέλειες αναλογίες η Νατάσσα δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να "γράψει" στον φακό. Το thebest.gr στο πρόσφατο παρελθόν, έκανε μια φωτογράφιση express σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου η Νατάσσα μας μίλησε για την σχέση της με την Πάτρα και ακόμη, πιο προσωπικά θέματα...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ THEBEST.GR

Ποια είναι η σχέση σου με την Πάτρα;

Η Πάτρα ήταν η πόλη που είχα επιλέξει από τις πρώτες στο μηχανογραφικό μου και σε σχέση με τη σχολή που με ενδιέφερε. Εχω κάνει πολλές φίλες και φίλους εδώ. Εξάλλου το οτί αγαπώ την Πάτρα φαίνεται και από το οτι με κάθε ευκαιρία την επισκέπτομαι και περνάω τέλεια. Βγαίνω όσο μπορώ και διασκεδάζω μέχρι το πρωί. Εξάλλου είναι τόσο κοντά με την Ζάκυνθο απ όπου κατάγομαι.

Ποια μουσική σ αρέσει;

Μ αρέσουν κυρίως τα ελληνικά. Λατρεύω τα Greek Night. Βέβαια έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση και στην House.

Αγαπημένα χρώματα..

Το ρόζ (κλασικά) και το θαλασσί!

Ποιος τύπος άντρας σου αρέσει;

Μου αρέσουν οι μελαχρινοί και επίσης το μούσι το βρίσκω γοητευτικό. 

Θα έκανες τατουάζ;

Εγώ όχι απαραίτητα. Εξάλλου είναι απαγορευτικό στον χώρο του μόντελινγκ. Σε άλλους μ αρέσει να τα βλέπω. Ειδικά στους άντρες.

Πως σ αρέσει να σε πλησιάσει κάποιος άντρας;

Σίγουρα όχι μέσω Facebook. Συμβαίνει αλλά δεν μ αρέσει. Το θεωρώ πολύ απρόσωπο. Αν σ αρέσει κάποιος πήγαινε και πες του το πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς, αν πραγματικά κάτι του αρέσει και έχει ωραίο τρόπο να το πει.

Τα σχέδιά σου για το μέλλον..

Θέλω να τελειώσω την σχολή μου και παράλληλα ασχολούμαι με το μόντελινγκ στον οίκο μόδας Cristι. Εχω κάνει κάποιες πρώτες δουλειές και νοιώθω πολύ όμορφα με το περιβάλλον και τις προοπτικές που έχει ο χώρος. Μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκα ένα βήμα πριν να αναλάβω την ενότητα της μόδας στην εκπομπή της Μαρίας Λουίζας Βούρου στον Alpha.

Τους τελευταίους μήνες η Νατάσσα βρίσκεται στην Μύκονο, όπου εργάζεται και ταυτόχρονα ζει τη νυχτερινή διασκέδαση που έχει δηλώσει πως της αρέσει υπερβολικά.

Η Νατάσσα αυτό το καλοκαίρι θα σας υποδέχεται στην είσοδο γνωστού club της Ζακύνθου και κάτι μας λέει πως θα είναι ένας σοβαρός λόγος για να επισκεφθείτε το νησί. Που εκτός των άλλων ομορφιών, έχει και την.. Νατάσσα!

Δείτε φωτό από το photoshooting του thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight