Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Νεκρός 30χρονος από το Κέντρο

Ηλεία: Νεκρός 30χρονος από το Κέντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αισθάνθηκε δυσφορία και ζήτησε από την αδελφή του να πιει μια σόδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η τοπική κοινότητα Κέντρου του δήμου Ήλιδας, από τον ξαφνικό χαμό ενός 30χρονου που «έφυγε» χθες από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ο Σάββας Σταυρόπουλος, ο “Ρήγας” όπως τον φώναζαν χαρακτηριστικά φίλοι και συγγενείς στο χωριό του, «έφυγε» απροσδόκητα χθες το μεσημέρι, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει το γιατί.

Διαπίστωσαν τον θάνατό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αισθάνθηκε δυσφορία και ζήτησε από την αδελφή του να πιει μια σόδα. Κατόπιν, πήγε στο κρεβάτι του να ξαπλώσει για να συνέλθει και ουσιαστικά ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπαν ζωντανό οι δικοί του άνθρωποι. Λίγη ώρα αργότερα, η αδελφή του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε να τον δει και αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως κάλεσε βοήθεια και συγγενείς του τον έβαλαν σε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ωστόσο, για τον 30χρονο ήταν πολύ αργά, αφού οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα και απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ήρθε μια νέα ζωή

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Νοσοκομείο η άλλη του αδελφή, καθώς στη μαιευτική κλινική βρισκόταν η κόρη της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η αδελφή του 30χρονου βρέθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για να δει τι είχε συμβεί και βρέθηκε μπροστά αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Αντίκρισε τον μόλις 30 ετών αδελφό της νεκρό και όπως ήταν φυσικό κατέρρευσε στις αγκαλιές συγγενών και συγχωριανών της, ενώ οι σκηνές που ακολούθησαν είναι απερίγραπτες, με τον πόνο των συγγενών να μην έχει τελειωμό.

Την ίδια ώρα, η κόρη της και ανιψιά του 30χρονου, βρισκόταν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου και έφερνε στον κόσμο το μωρό της, ένα κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 700 γραμμαρίων. Μία ζωή «έφυγε», τόσο πρόωρα, μία άλλη μόλις άνοιγε τα μάτια της…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις