Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκτός Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Νίκος Μαρκάτος

Εκτός Ανεξαρτήτων Ελλήνων  ο Νίκος Μαρκάτος

Παρόλο που ακόμη δεν υπάρχει διαγραφή.

Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Μαρκάτος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την κόντρα του με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο με αφορμή τη θέση του για το Κυπριακό. Ο κ. Καμμένος δεν έκρυψε την αντίθεσή του με την στάση του στελέχους του και ουσιαστικά τον έθεσε εκτός, παρόλο που ακόμη δεν υπάρχει διαγραφή.

Η ανακοίνωση με την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον κ. Μαρκάτο αναφέρει: "Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εξέφρασε την εξής σαφή θέση σχετικά με τη στάση των βουλευτών, των στελεχών και των μελών του Κινήματος για το Κυπριακό και γενικώς για τα εθνικά θέματα με αφορμή κείμενο για το Κυπριακό που συνυπέγραψε ο Νίκος Μαρκάτος. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το παραπάνω κείμενο. Στα εθνικά θέματα δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες θέσεις και είναι ασυμβίβαστη η ιδιότητα μέλους του κινήματος με υπογράφοντες τέτοιες θέσεις".

Σε συνέντευξή του ο κ. Μαρκάτος τόνισε για το θέμα: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα, όπως και οι άνθρωποι εκεί, και ευχαριστήθηκαν την ύπαρξή μου. Βλέπετε, όμως, ότι και αυτό το πείραμα έχει κάποια όρια, τα οποία επιχείρησα να διευρύνω, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να καταφεύγουμε σε τέτοιες δηλώσεις σαν αυτές του Π. Καμμένου για μια ιδεολογική διαφορά. Ακόμη και αν έχει δίκιο, μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις